top of page
Handmade-38.jpg

Our story

ONZE PLEK INNEMEN,
PUUR EN KRACHTIG

Kadoo Artuur is ontstaan vanuit het verlangen van de atelierbegeleiders en de makers om hun potentieel, talenten en ambachtelijke creaties met de buitenwereld te delen. 

 

Elke creatie draagt een unieke eigenheid en authentieke ondertoon van de makers en designers.

In een wereld van industrialisering is dit verhaal heel bijzonder omdat de makers producten vervaardigen die handgemaakt en  vanuit bekrachtiging gecreëerd worden. De trots en fierheid bij hen is sterk aanwezig omdat zij op deze manier ook hun mogelijkheden en vaardigheden met de samenleving kunnen delen. 

Biopluktuin   - Ekkow Photography -50.jpg
Klei Hout Kaars Keuken - Ekkow Photography -39.jpg

INCLUSIEF AAN DE SLAG

Duinhelm biedt een groot continuüm van werken aan voor eenieder die bij ons komt aankloppen. We werken zowel in onze ateliers als op verplaatsing (in enclave) bij bedrijven en/of organisaties.

 

Op de locaties ‘de Stuiver’ en ‘0.666’ in Oostende en ‘Artuur’ in Gistel biedt Duinhelm diverse ateliers met zinvolle dagbesteding aan: onze ambachtelijke ateliers van klei en kaarsen tot zepen, onze eco ateliers hout en natuur, een creatief atelier, een lekker geurend keukenatelier, tot een arbeidsmatig semi industrieel atelier. Altijd omringd met zorg en warmte.

 

We luisteren naar de verhalen en dromen van de bijzondere medewerkers en gaan aan de slag voor een wereld waarin personen met en zonder beperking hun talenten kunnen inzetten. Inclusie is ons evidente uitgangspunt.

 

Door het kopen van een authentiek ambachtelijk en met liefde gecreëerd product van Kadoo Artuur breng je inclusie en meetellen in de samenleving mee tot leven.

OP MAAT & LIMITED EDITION

Duinhelm werkt op maat van de makers met een ondersteuningsnood. We werken ook graag op maat van jouw wensen en verlangens.

 

Elk kadootje in onze winkel is met de hand gemaakt door een bijzonder iemand. Met passie en liefde gecreëerd met het bijzondere talent van de makers, en met warme zorg van de atelierbegeleiders. Elk product vertelt daarom een apart en warm verhaal. Duurzame, eerlijke en inclusieve producten, gemaakt op het tempo van de makers.

 

Vind je niet wat je wenst, of wil je een persoonlijke toets op één van onze producten, laat het ons weten. We luisteren graag naar jou.

Klei Hout Kaars Keuken - Ekkow Photography -53.jpg
bottom of page